Over Mij

Home / Over Mij

Gecertificeerde permanente make-up artist

Sinds januari 2003 ben ik een gecertificeerd permanente make-up artist. Ik heb hiervoor de nodige vergunningen en ben gekeurd door de GGD. In 2003 ben ik ook begonnen met het geven van demonstraties op de Beauty Salon Dimensions en de Beauty Trade Special in Utrecht. Ik begon als demonstratrice voor de leverancier Nouveau Contour. Hiervoor ben ik ook naar Dusseldorf afgereisd. Momenteel geef ik demonstraties voor Ecuri en Majubu. Ook geef ik les. Alles wat ik leer geef ik door aan leerlingen die zich de kunst van permanente make-up eigen willen maken.

Mijn werklocatie

De meeste behandelingen geef ik in mijn eigen salon in Landsmeer (regio Amsterdam). Maar ik werk ook op afspraak in de schoonheidssalon van Beaute Majorie in Wageningen, All Skins in Amsterdam en Palais des Cosmétiques in Amstelveen

Workshops die ik gevolgd heb

In Brussel heb ik veel geleerd tijdens de European Workshop SPCP Congres. Centraal stonden de wenkbrauwen, lippen en areola’s ofwel tepelpigmentatie. De volgende sprekers en demonstraties kwamen hier voorbij:

 • Elizabeth Finch-Howell – over Color Additives
 • Kathleen Ciampi – over Love lips
 • Debra Guastella – over Areola Tattooing
 • Lesley De Decker

Masterclasses die ik heb gevolgd

Masterclass over areola’s/tepelpigmentatie van Karen Betts uit naam van Nouveau Contour.
Masterclass/Congres Permanent International Berlijn. Hierbij kwamen de volgende onderwerpen aan bod: wenkbrauwen, eyeliners, lips, areola’s, littekens en scalppigmentatie. Sprekers op deze dag waren:

 • Mario Gisbert
 • Linda Dixon
 • Dawn Forshaw
 • Samantha Jones
 • Anja Schollenberger
 • Sonja Laake
 • Rita Parente

Masterclass wenkbrauwen en lippen door Alina Soloveva.
Masterclass/Congres van  Biotek wenkbrauwen en lippen met de sprekers Anna Savina en Anya Zabolotnaya.
Masterclass PMU Greece. Voor meer informatie bekijk de website: www.pmugreece.com

Nienke Plas laat haar wenkbrauwen doen

BeauSense in de media:

Bekijk hier nog meer video’s waar BeauSense in de media komt! Van de vlog van Nienke Plas tot Life is Beautiful. KLIK HIER om alle video’s te bekijken.

Leuk compliment van mijn klant Sonja Silva:

“Ik werd laatst aangesproken door een hele lieve dame toen ik bij de fysio zat. “Mag ik jouw wenkbrauwen eens goed bekijken, zijn die echt??”. Toen ik vertelde dat ze met permanente make up gezet zijn, viel ze bijna van haar stoel! ‘Wow! Jij hebt de perfecte wenkbrauwen’, zei ze! Als dat geen compliment is!!!”